Yang Nanjing mempunyai kemampuan yang kuat untuk merancang bangsal bersih

2019-05-18 Berita Syarikat199 tontonan

Nanjing Yixiou Technology Development Co., Ltd. terletak di Daerah Baru Jiangbei, Kota Nanjing, kawasan baru tingkat nasional, dengan lokasi geografi yang unggul dan pengangkutan yang mudah. Sejak didirikan, bergantung pada pengalaman bertahun-tahun yang terkumpul dan kekuatan teknikal yang kuat, dari reka bentuk hingga pembinaan, mematuhi sikap kerja “sempurna dan sempurna” dan perkhidmatan “tulus, berkualiti tinggi”, ia telah dipuji secara meluas oleh industri pemurnian dan pelanggan. Reputasi yang baik telah membentuk imej korporat yang baik.

Gudang bersih (ruang bersih sederhana) (CLEAN BOOTH) adalah ruang bersih yang sederhana untuk tempat yang paling mudah. Tempat bersih mempunyai pelbagai tingkat kebersihan dan pencocokan ruang dapat dirancang dan dihasilkan sesuai dengan keperluan penggunaan, sehingga mudah digunakan, fleksibel, dan mudah dipasang. Di samping itu, tempoh pembinaan dan pergerakan yang pendek adalah ciri utamanya. Tempat bersih juga boleh ditambahkan ke bilik bersih umum di mana kebersihan tinggi diperlukan di beberapa kawasan untuk mengurangkan kos. Gudang bersih adalah sejenis peralatan pembersih udara yang dapat menyediakan persekitaran bersih tinggi tempatan. Tempat bersih terutama terdiri dari kotak, kipas, penapis udara primer, lapisan redaman, lampu, dan lain-lain, dan cangkangnya disembur dengan plastik. Produk boleh digantung dan disokong di tanah. Ia mempunyai struktur yang padat dan mudah digunakan. Ia boleh digunakan secara tunggal atau bersambung untuk membentuk kawasan bersih berbentuk tali pinggang.

Tempat bersih menggunakan aluminium industri (atau lorong persegi keluli tahan karat, penyembur besi persegi) kerana bingkai, bekalan udara unit penapis kipas (FFU), dan tirai anti-statik (atau kaca tempered) digantung. Tahap pemurnian dalaman dapat mencapai tahap 100- 10,000. Ia sesuai untuk kawasan dengan keperluan pemurnian tempatan yang tinggi di kawasan operasi.

kelebihan:


1. Ia boleh digunakan secara bersendirian atau gabungan.


2. Berbanding dengan pembinaan awam atau bilik bersih kelas 100 pasang siap, ia mempunyai kesan cepat, pemasangan yang mudah dan kos operasi yang rendah.


3. Struktur modular, mudah untuk meningkatkan tahap kebersihan, daya pengembangan yang kuat, dan nilai penggunaan semula yang tinggi.


4. Mudah bergerak (boleh memasang roda universal).

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032