Ciri-ciri gudang bersih Nanjing dan konfigurasi produk penting

22 Mei 2019 Berita Industri 215 tontonan

Gudang bebas debu Nanjing juga disebut gudang bersih. Ringkasnya, ini adalah ruang bersih sederhana dengan kos pelaburan yang rendah dan kesan yang luar biasa. Menambah gudang bersih tingkat tinggi di bilik bersih tingkat umum dapat mengurangkan kos operasi dan meningkatkan tahap penyaringan peralatan pemurnian dengan ketara. Ini dapat digantung atau disokong di tanah, mudah digunakan, cepat dipasang, juga dapat dihubungkan dan dipasang untuk digunakan, dan dapat dipindahkan.

  Ciri-ciri gudang bebas debu Nanjing

1. Reka bentuk yang dipasang, pemasangan yang mudah dan tempoh penghantaran yang pendek.

2. Mudah bergerak dan boleh dipasang dengan roda universal.

3. Struktur modular, mudah untuk meningkatkan tahap pembersihan udara, skalabiliti yang kuat, dan nilai penggunaan semula yang tinggi.

4. Berbanding dengan meja kerja yang bersih, ruang penggunaan dalamannya lebih besar, berbanding dengan ruang bersih tradisional, kos penggunaannya lebih rendah, pembinaannya lebih cepat, dan keperluan ketinggian lantai rendah.

5. Seluruh badan boleh terdiri dari bahan yang berbeza seperti plat keluli yang disembur, aloi aluminium dan keluli tahan karat, dan beratnya ringan, tinggi rintangan kakisan, tahan karat tinggi, cantik dan murah hati.

6. Sistem isipadu udara yang boleh disesuaikan diguna pakai untuk memastikan kawasan kerja berada dalam keadaan ideal.

 

7. Ia sesuai untuk mana-mana barisan pengeluaran yang sangat bersih, dan lebih selesa dan luas untuk digunakan oleh beberapa orang.

  Perkara penyediaan produk gudang bebas debu Nanjing

1. Pemilihan bingkai: keluli tahan karat digunakan sebagai bingkai untuk penampilan cantik, tidak ada karat, penggunaan stabil, dan pengeluaran bebas debu. Dengan tiub persegi yang disembur sebagai kerangka, pelaburannya agak kecil, tetapi kesan sokongan yang sama dapat dicapai.

2. Anti-statik: Gunakan langsir menegak anti-statik atau kaca tempered di sekitarnya, yang bukan sahaja mempunyai kesan anti-statik yang baik, jarak penglihatan yang tinggi, tetapi juga tidak berubah bentuk dan tidak mudah ditua.

3, penapis kipas FFU : kipas sentrifugal melengkung ke belakang, tidak hanya memanjangkan hayat, bunyi rendah, getaran dan penyelenggaraan. Kualiti penggunaan kipas juga boleh dipercayai, dan jangka hayatnya panjang. Imej unik reka bentuk saluran udara meningkatkan kecekapan kipas dan mengurangkan bunyi. Ia sangat sesuai untuk kawasan dengan tahap pemurnian yang tinggi di dalam bengkel.

4. Lekapan lampu dalaman menggunakan lampu ruang air bersih profesional, yang memenuhi syarat pencahayaan dengan sangat baik, dan sesuai dengan spesifikasi bilik bersih, mudah dilap dan tidak mudah menghasilkan habuk.

    Ringkasnya, kipas FFU dari gudang bebas debu Nanjing menghisap udara dari atas, pada mulanya melewati penapis utama dan penapis kecekapan tinggi, dan udara yang disaring dihantar secara merata ke ruang pemurnian melalui seluruh saluran udara. Jadikan aliran udara ke arah menegak sehala, supaya kawasan kerja dapat memenuhi keperluan kebersihan, pencahayaan, suhu dan kelembapan yang diperlukan.

 

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032