Analisis ringkas penggunaan bangsal bersih

18 Mei 2019 Berita Industri 207 tontonan

Berikut ini adalah pengenalan ringkas mengenai tujuan gudang kerja bersih Nanjing Yixiou. Pelanggan mengetahui penggunaan sebenarnya tempat bersih sebelum mereka mengetahui sama ada syarikat mereka memerlukan tempat bersih.

1. Tahap pemurnian bengkel luaran bengkel elektronik dan bengkel lain rendah, dan bahagian dalaman memerlukan keperluan tahap yang lebih tinggi, seperti kawasan kerja barisan pemasangan, meja pemeriksaan, dan kerja peralatan khas yang melepaskan zarah debu atau bau khas. sesuai untuk pembinaan kawasan kecil dan teras tempatan Prosesnya dikendalikan di kawasan yang bersih untuk meningkatkan hasil produk. Terutama beberapa peralatan pengeluaran dalam industri optoelektronik akan mengeluarkan bau semasa proses pengeluaran. Sistem penapis kipas terbina dalam bahagian atas gudang bersih Ecolead dapat meningkatkan lagi kualiti udara dalaman dan memberi persekitaran yang selesa kepada pekerja.

2. Unit makmal dan penyelidikan ilmiah berada di luar pejabat umum, kawasan kilang, dan kandungan penyelidikan eksperimen individu perlu mempunyai syarat suhu, kelembapan, pencahayaan, dan kebersihan tertentu. Hasil eksperimen spesimen, bakteria, bahan farmasi, dll. dikawal di kawasan bilik bersih untuk meningkatkan Tahap kejayaan projek penyelidikan ilmiah.

3. Dalam bidang perubatan dan makanan, dalam proses pengeluaran dan pembungkusan, pada umumnya disarankan untuk menggunakan gudang bersih kelas 100 Nanjing Yixio. Semakin tinggi tahap, produk selamat dan kebersihan yang dihasilkan dapat memenuhi GMP dan makanan nasional Piawaian QS. Ia juga dapat mencapai kepercayaan pengguna. Dalam penjualan gudang bersih dalam beberapa tahun kebelakangan ini, semakin banyak industri katering secara beransur-ansur memperhatikan kawalan keselamatan dan kebersihan makanan. Bangsal bersih, pancuran udara dan peralatan lain banyak digunakan dalam makanan segera, makanan yang dimasak, makanan beku, roti penaik dan perusahaan lain.

Lebih banyak URL kandungan: www.ecolead.cn Tel: 025-57138032